Coachingprogram

Coachingprogram för privatpersoner & företag

Privatpersoner

Livs- och karriärcoaching

Programmet handlar om att inventera och bottna i dig själv för att göra verklighet av dina inre drömmar och visioner. När du har byggt plattformen är du redo att sätta tydliga mål och göra en handlingsplan för att nå dem.

Personlig utveckling

Programmet handlar om att börja reflektera, få insikt och bli medveten för att kunna gå vidare i livet. Du kanske behöver jobba på att stärka din självkänsla, lära dig att dra gränser för att bli mer nöjd med din livssituation eller är det dags att förbereda dig för att gå i pension. Då kommer nya verktyg och övningar att bli värdefulla för dig.

Bollplank

Ibland bjuder livet på överraskningar och situationer som inte alltid är lätt att tackla. Då kan några timmars coaching vara värdefulla för att hitta en möjlig väg att gå vidare på.

 

PRIS PRIVATPERSONER

Livs- och karriärcoaching eller personlig utveckling - 10 coachmöten plus 3 uppföljningsmöten = 11 050 kr Personlig utveckling - sex till tio coachmöten = från 5 400 kr

Enstaka coachtimmar = 1 000 kr/timme

 

Minus tio procent på ovan priser när vi ses i Nykvarn och eller om du väljer coaching över telefon. Priserna är inklusive moms. Du betalar i förskott men du får dela upp betalningen om du vill.

Företag

Mentorcoaching för chefer

Som chef ställs du ofta inför extra krav, både att vara affärsdrivande och samtidigt finnas tillgänglig som coach och bollplank för dina medarbetare. Ofta ska tuffa beslut tas, du ska få ihop din arbetsgrupp till ett fungerande team, tidspressen är hård och det kan vara svårt att prioritera. Du kan säkert skriva under på att den ena dagen inte är den andra likt. Ofta är det extra kraftfullt att bolla idéer och funderingar med en extern part som inte har insikt i företagskulturen eller sitter fast i gamla sanningar.

 

Livs- och karriärcoaching

Har du medarbetare som vill komma vidare är det här ett spännande program som handlar om att inventera och bottna i sig själv för att göra verklighet av sina drömmar och visioner och nyttja sin potential ännu bättre. Programmet leder till en gedigen genolmgång av sig sjäv, bygget av en egen plattform, tydliga mål och en handlingsplan för att nå dem.

 

Personlig utveckling

Programmet handlar om att börja reflektera, få insikt och bli medveten för att ta nästa steg i livet antingen privat eller i karriären. Det kan handla om dig själv eller en medarbetarer som behöver jobba med självkänsla, gränsdragning eller helt enkelt komma loss från gamla hjulspår. Det kan också handla om någon som närmar sig en ny verklighet - gå i pension eller kommer tillbaka från föräldraledighet - då kommer nya verktyg och övningar att bli värdefulla.

 

PRIS FÖRETAG

Mentorcoaching och personlig utveckling = 1 100 kronor/timme

Paketpris - tio coachmöten och tre uppföljningsmöten = 13 000 kronor

Livs- och karriärcoaching - tio coachmöten och tre uppföljningsmöten = 13 000 kronor

 

Priserna är exklusive moms. Du betalar i förskott men du får dela upp betalningen om du vill.

Coachupplägg

- Samtalen är 55 minuter (uppstartssamtalet är ca 85 minuter och vi träffas under tre till sex månader.

- Efter det har vi tre viktiga avstämningstillfällen. Vi möts där det passar dig bäst, Luntmakargatan i Stockholm, i Nykvarn, eller över telefon eller Skype, samtalen är då 45 minuter.

 

Röster från klienter

"Det har varit ovärderligt för mig att ha haft dig

som coach under en viktig period i mitt liv. Med din närvaro, ditt lyssnande, din klokskap och din fantastiska humor har du hjälpt mig att lära känna mig själv bättre och att utvecklas som människa. Efter våra coachingmöten har jag känt mig fylld av energi och självförtroende och tagit steg som förändrat mitt liv. Tack!" Maria, bankchef

 

"Det finns inte ord för den förflyttning jag gjort med mig själv. Jag hade aldrig klarat det utan din support. Jag vill verkligen varmt rekommendera dig och din underbara coaching". Vivi, marknadschef

 

"Det här trodde jag aldrig. Att det fanns så mycket inom mig som nu kommit fram, kan bara tacka för din professionella coaching och att jag är på väg mot något helt nytt". PP, verkstadschef

Skicka ett meddelande

 
 
 

Copyright © All Rights Reserved ACA-Coaching

 

www.acacoaching.se

info@acacoaching.se

 

Besöksadress - Fasanvägen i Nykvarn och Luntmakargatan i Stockholm