Coachingprogram

Coachingprogram

- för företag och privatpersoner -

 

Vi ses på Luntmakargatan i Stockholm, eller Fasanvägen i Nykvarn.

 

Det är skillnad på drömmar och drömmar

- drömmar som ska bli verklighet behöver alltid tydliga mål och en handlingsplan.

Livs- och karriärcoaching - 10 + 3 gånger

Det här är ett spännande program med olika byggstenar. Syftet är att hitta och nyttja sin egen potential bättre. Det handlar om att hitta sig själv, sin plats där du mår och blir som allra bäst.

 

Du börjar med att göra en gedigen inventering av dig själv för att bygga en stabil grund. Sedan närmar du dig dina egna drömmar och visioner och gör verklighet av dem genom att sätta upp tydliga mål och göra en handlingsplan för att nå dem.

 

Programmet passar bra när du vill komma vidare och utveckla dig själv, både som person och i din profession.

 

 

Mentorcoaching för chefer

Som chef ställs du ofta inför extra krav, både att vara affärsdrivande och samtidigt finnas tillgänglig som coach och bollplank för dina medarbetare.

 

Ofta ska tuffa beslut tas, du ska få ihop din arbetsgrupp till ett optimalt team, tidspressen är hård och det kan vara svårt att prioritera. Du kan säkert skriva under på att den ena dagen inte är den andra likt.

 

Ofta är det extra kraftfullt att bolla idéer och funderingar med en extern part som inte har insikt i företagskulturen eller sitter fast i gamla sanningar.

 

Coachingprogram för personlig utveckling

Programmet handlar om att börja reflektera, få insikt och bli medveten för att kunna gå vidare i livet. Du kanske behöver jobba på att stärka din självkänsla, lära dig att dra gränser för att bli mer nöjd med din livssituation eller är det dags att förbereda dig för att gå i pension. Då kommer nya verktyg och övningar att bli värdefulla för dig.

Programmet handlar om att börja reflektera, få insikt och bli medveten för att ta nästa steg i livet antingen privat eller i karriären. Det kan handla om dig själv eller en medarbetare som behöver jobba med självkänsla, gränsdragning eller helt enkelt komma loss från gamla hjulspår. Det kan också handla om någon som närmar sig en ny verklighet - gå i pension eller kommer tillbaka från föräldraledighet - då kommer nya verktyg och övningar att bli värdefulla.

 

Enstaka coachingtimmar

Ibland bjuder livet på överraskningar och situationer som inte alltid är lätt att tackla. Då kan några timmars coaching vara värdefulla för att hitta en möjlig väg att gå vidare på.

 

- Bara döda fiskar följer med strömmen....

COACHUPPLÄGG

Samtalen är 55 minuter, vid uppstart ca 85 minuter.

Vi träffas under cirka tre till sex månader.

Går du ett 10-veckorsprogram har vi också tre viktiga uppföljningstillfällen, där vi ser över din handlingsplan och du reviderar den om det behövs.

Vi möts där det passar dig bäst, cenralt i Stockholm, i Nykvarn, över telefon eller Skype samtalen är då 45 minuter.

PRIS PRIVATPERSONER

Coachingprogram 10 + 3 tillfällen = 11 050 kronor

Sex till tio tillfällen = 900 kr/timme

Enstaka tillfällen = 1 000 kr/timme

 

Priserna är inklusive moms. DU betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen.

 

Erbjudande - du får 10 procent på ovan priser när vi ses i Nykvarn eller om du väljer coaching över telefon.

PRIS FÖRETAG

Coachingprogram 10 + 3 tillfällen = 13 000 kronor

Sex till tio tillfällen = 1 100 kr/timme

Enstaka tillfällen = 1 200 kr/timme

 

Priserna är exklusive moms. Du betalar i förskott, säg till men du får dela upp betalningenl.

 

Erbjudande - har du gått ett coachprogram och vill fylla på med ytterligare fem coachtillfällen kan du köpa till det för 700 kronor/gång exklusive moms.

Röster från klienter

"Agneta, det här har verkligen varit ovärderligt för mig att ha haft dig

som coach under en viktig period i mitt liv. Med din närvaro, ditt lyssnande, din klokskap och din fantastiska humor har du hjälpt mig att lära känna mig själv bättre och att utvecklas som människa. Efter våra coachingmöten har jag känt mig fylld av energi och självförtroende och tagit steg som förändrat mitt liv. Tack!" Maria, bankchef

 

"Det finns inte ord för den förflyttning jag gjort med mig själv. Jag hade aldrig klarat det utan din support. Jag vill verkligen varmt rekommendera dig och din underbara coaching". Vivi, marknadschef

 

"Det här trodde jag aldrig. Att det fanns så mycket inom mig som nu kommit fram, kan bara tacka för din professionella coaching och att jag är på väg mot något helt nytt". PP, verkstadschef

Copyright © All Rights Reserved ACA-Coaching

 

www.acacoaching.se

info@acacoaching.se

 

Besöksadress - Fasanvägen i Nykvarn och Luntmakargatan i Stockholm