Kurser & föreläsningar

Kurser & Föreläsningar

- för företag och privatpersoner -

 

COACHING - MINDFULNESS - SORGBEARBETNING

 

Vi ses på Luntmakargatan 52 i Stockholm eller i Nykvarn.

 

 

COACHING

 

Du kommer att inventera och bottna i dig själv för att göra verklighet av dina drömmar och visioner. När du har byggt plattformen är du redo att sätta tydliga mål och göra en handlingsplan för att nå dem.

 

 

 

COACHING

 

Du börjar reflektera över din situation, får insikter och blir medveten om vad du behöver göra för att gå vidare och uppnå det du vill. Det kan handla om allt från att stärka din självkänsla, lära dig att dra gränser, hitta förhållningssätt inför en större förändring till att du behöver ett bollplank under några timmar för att reda ut något.

COACHING

 

Mentorcoaching för chefer

Som chef ställs du ofta inför höga krav, både att vara affärsdrivande med allt vad det innebär med och samtidigt tillgänglig som coach och bollplank för dina medarbetare. Även om det är tjusningen med chefsrollen kan det vara kraftfullt att bolla idéer och funderingar med en part som inte har insikt i företagskulturen eller sitter fast i gamla sanningar.

 

 

MINDFULNESS - KURS

 

Individuell kurs där du kombinerar det bästa av två världar – mindfulness och individuell coaching. Du gör en personlig resa och blir mer medveten om dig själv, vad som händer omkring dig, får många insikter och verktyg för att hantera utmaningar, förändra beteende och må bra här och nu.

 

MINDFULNESS - KURS

 

Kurs i små grupper. Med mindfulness tränar du upp din förmåga att fokusera på att vara här och nu i stunden. Du blir medveten och lär känna dig själv och dina egna behov på ett djupare plan. Det är också ett effektivt sätt för att lära sig hantera stress och oro och den enda formen av mental träning som är vetenskapligt forskningsbaserad.

 

MINDFULNESS - FÖRELÄSNING

 

Du får en inblick i mindfulness och prova på några övningar. Du kommer att starta lugnt och stilla och fortsätta din dag med ett leende på läpparna. Föreläsningen är exklusiv för varje grupp och anpassas enligt era önskemål beroende av målgrupp.

 

MINDFULNESS - FÖRELÄSNING

 

Du får veta mer om mindfulness och varför det är så verksamt och minskar stress. Du får veta vad som händer i kropp och hjärna när du tränar mindfulness och mycket mer. Vi varvar med några övningar och du kommer att gå hem med många kloka insikter. Föreläsningen är exklusiv för varje grupp och anpassas enligt önskemål beroende av målgrupp.

SORGBEARBETNING - KURS

 

Sorgbearbetning

Du gör din egen sorgbearbetning och får verktyg för att komma igenom din sorg för att gå vidare i livet och hitta nya perspektiv och mening igen.

 

 

ANMÄLAN/KONTAKT

 

Välkommen med din anmälan/eller fråga

Jag arbetar alltid med små grupper eller individuellt, så anmäl dig redan idag för att försäkra dig om en plats. Du kan också skicka en fråga så kontaktar jag dig.

 

Läs vad som gäller när du anmäler dig till en kurs/ program.

 

 

 

 

 

 

 

© All Rights Reserved ACA-Coaching

 

www.acacoaching.se

info@acacoaching.se

 

Besöksadress - Fasanvägen i Nykvarn och Luntmakargatan i Stockholm