Mindfulness

Kurser & Föreläsningar om mindfulness

 - satsa på hållbarhet, både din egen och företagets -


Kurser och föreläsningar passar både privatpersoner och företag. Individuella kurser hålls på

Luntmakargatan i Stockholm eller Fasanvägen i Nykvarn.Kurs - mindfulness med coaching

Det här kursupplägget är för dig individuellt där du kombinerar det bästa av två världar – mindfulness Här & Nu-programmet och coaching. Du gör en personlig resa där du blir mer medveten och får med dig många insikter och verktyg för att hantera utmaningar, förändra beteende och må bra här och nu.


DATUM OCH TID

Vi kommer överens om kursstart. Kursen pågår under åtta veckor där du varvar din egen träning med fem coachingtillfällen.

Vi träffas vid uppstart v 1, v 3, v 5, v 7 och v 8 vid avslut. Övriga veckor (2, 4, 6) stämmer vi av via mejl/telefon.

Coachingen utgår helt från dina behov, både din mindfulnessträning men också din aktuella situation privat eller på jobbet, så att du kan omsätta dina nya kunskaper och insikter direkt.


PRIS

6 400 kronor inkl moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Du kan dela upp betalningen om du vill. 

Rabatt 15 procent för ungdomar upp till 25 år, studenter, arbetslösa, sjukskrivna, pensionärer och om vi träffas i Nykvarn.


Tänk på att du kan nyttja friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, då stresshantering med mindfulness är en godkänd friskvårdsaktivitet.


 

Kurs - mindfulness i grupp

En kurs i mindfulness kan vara starten på ett nytt förhållningssätt till dig själv och livet. Du ökar din livskvalitet och ditt välbefinnande. Läs mer om Här & Nu-programmet.


DATUM OCH TID

Kursen är åtta tillfällen. Vi startar klockan 17.30 och håller på ca 1,5 - 2 tim/gång. Du tränar själv cirka 20 minuter/dag mellan våra träffar med hjälp av materialet du får.


Våren 2020 genomförs kursen på förfrågan, minimum tre personer. Hör av dig  om ni vill starta upp en egen kurs onsdagar eller torsdagar.


PRIS

3 900 kronor inklusive material och moms för privatpersoner. Mitt mål är att verka för ett mer mindfullt samhälle, därför får du gärna dela upp betalningen utan några extra avgifter.  
Rabatt 15 procent för ungdomar upp till 25 år, studenter, arbetslösa, sjukskrivna, pensionärer och om vi träffas i Nykvarn. Har du gått kursen tidigare och vill gå den igen för att upptäcka fler perspektiv, betalar du bara halva priset.


Tänk på att du kan nyttja friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, då stresshantering med mindfulness är en godkänd friskvårdsaktivitet.


Företag - be om offert.


Föreläsning - starta dagen med ett leende

Ge dig själv och hela gruppen en fin start med en frukostföreläsning. Under cirka en timme får du veta mer om mindfulness och prova på olika övningar. Du startar lugnt och stilla och fortsätter sen din dag mera medveten, fokuserad, vänlig och med ett leende på läpparna. Föreläsningen är exklusiv för varje grupp och anpassas enligt dina önskemål beroende av målgrupp.


Väljer ni sedan att gå en fördjupningskurs i mindfulness, får ni rabatt på kursavgiften.


Föreläsningen hålls i samarbete med Mindful Steps.

 

PRIS FÖRETAG

7 000 kronor exklusive moms, eventuella resekostnader tillkommer.Föreläsning - balans mellan jobb och privatliv, är det möjligt?

Under cirka två timmar får du lära dig mer om mindfulness, vad stress är och vad som händer i kroppen när du upplever stress. Du får prova på olika övningar och får insikt i vad som händer i kropp och hjärna när du tränar mindfulness och varför det är så verksamt mot stress. När du går hem har du med dig många kloka insikter. Föreläsningen är exklusiv för varje grupp och anpassas enligt dina önskemål beroende av målgrupp.


Föreläsningen hålls i samarbete med Mindful Steps.


PRIS FÖRETAG

Grupp 5 - 15 personer, 8 000 kronor.

Grupp 16 - 30 personer 10 000 kronor.

Priserna är exklusive moms och eventuella resekostnader.


PRIS PRIVATPERSONER                                         

Grupp 5 - 15 personer - 450 kronor.

Grupp 16 - 20 personer - 350 kronor.

Priserna är inklusive moms. Eventuell lokalkostnad tillkommer.Deltagare som väljer att gå en fördjupningskurs i mindfulness efter föreläsningen, får rabatt på kursavgiften.
FÖRSTA SIDAN - OM MIG - COACHING - MINDFULNESS - SORGBEARBETNING - KURSER & FÖRELÄSNINGAR - KONTAKT
Copyright © All Rights Reserved ACA-Coaching


www.acacoaching.se

info@acacoaching.se


Besöksadress - Fasanvägen i Nykvarn och Luntmakargatan i Stockholm