Coaching

Coaching

-coachingprogram för företag och privatpersoner -


Vi ses på Luntmakargatan i Stockholm, eller Fasanvägen i Nykvarn.


Personlig utveckling

Programmet handlar om att börja reflektera över din egen situation, få insikt och bli medveten om vad du behöver göra för att ta nästa steg i livet antingen privat eller i karriären.


Det kan handla om dig själv eller en medarbetare som behöver stärka sin självkänsla, gränsdragning eller helt enkelt komma loss från gamla hjulspår. Kanske behöver du hitta förhållningssätt inför en större förändring exempelvis att gå i pension eller kommer tillbaka från föräldraledighet - då kommer nya verktyg och övningar att bli värdefulla.


COACHUPPLÄGG

Samtalen är 55 minuter, vid uppstart ca 85 minuter och vi träffas varannan vecka, eller enligt överenskommelse, under 5 - 10 veckor. Väljer du coaching över telefon/Skype är samtalen 45 minuter.


PRIS

1000 kr/timme inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag

Rabatt 10 procent när vi ses i Nykvarn eller om du väljer coaching över telefon.

Du betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen.


Anmäl dig här >>>


Mentorcoaching för chefer

Som chef ställs du ofta inför extra krav, både att vara affärsdrivande och samtidigt finnas tillgänglig som coach och bollplank för dina medarbetare. Ofta ska tuffa beslut tas, du ska få ihop din arbetsgrupp till ett optimalt team, tidspressen är hård och det kan vara svårt att prioritera. Du kan säkert skriva under på att den ena dagen inte är den andra likt.


Även om det är tjusningen med chefsrollen kan det vara extra kraftfullt att bolla idéer och funderingar med en extern part som inte har insikt i företagskulturen eller sitter fast i gamla sanningar.


COACHUPPLÄGG

Samtalen är 55 minuter, vid uppstart ca 85 minuter och vi träffas under cirka tre till sex månader. Totalt 10 gånger. Väljer du coaching över telefon/Skype är samtalen 45 minuter.


PRIS

10 000 kronor exklusive moms för företag. Du betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen. Rabatt 10 procent när vi ses i Nykvarn eller om du väljer coaching över telefon. Du betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen. 


Vill du fylla på med ytterligare fem coachtillfällen efter avslutad mentorcoaching kan du köpa till det för 800 kronor/gång exklusive moms.


Anmäl dig här >>>


Livs- och karriärcoaching

Det här är ett utvecklande program med olika byggstenar. Syftet är att hitta och nyttja din egen potential bättre. Det handlar om att grunda i sig själv, finna den plats där du mår och blir som allra bäst. Programmet passar bra när du vill komma vidare och utveckla dig själv, både som person och i din profession.


Du startar med att bygga en stabil grund och bottna i dig själv. Sedan närmar du dig dina egna drömmar och visioner och gör verklighet av dem genom att sätta upp tydliga mål och göra en handlingsplan för att nå dem.


COACHUPPLÄGG

Samtalen är 55 minuter, vid uppstart ca 85 minuter och vi träffas varannan vecka under tio veckor. Väljer du coaching över telefon/Skype är samtalen 45 minuter.

Vi har också tre viktiga uppföljningstillfällen för att följa upp processen och se över handlingsplanen som du reviderar om det behövs.


PRIS

11 700 kronor för hela programmet, 13 gånger, inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Rabatt 10 procent när vi ses i Nykvarn eller om du väljer coaching över telefon. Du betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen


Anmäl dig här >>>


Enstaka coachingtimmar

Ibland bjuder livet på överraskningar och situationer som inte alltid är lätt att tackla och du kanske behöver ett bollplank. Då kan några timmars coaching vara värdefulla för att få nya perspektiv och insikter.


COACHUPPLÄGG

Samtalen är 55 minuter. Väljer du coaching över telefon/Skype är samtalen 45 minuter.


PRIS

1 200 kr/timme inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Rabatt 10 procent när vi ses i Nykvarn eller om du väljer coaching över telefon. Du betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen.Anmäl dig här >>>


Röster från klienter

"Agneta, det här har verkligen varit ovärderligt för mig att ha haft dig som coach under en viktig period i mitt liv. Med din närvaro, ditt lyssnande, din klokskap och din fantastiska humor har du hjälpt mig att lära känna mig själv bättre och att utvecklas som människa. Efter våra coachingmöten har jag känt mig fylld av energi och självförtroende och tagit steg som förändrat mitt liv. Tack!" Maria, bankchef"Det finns inte ord för den förflyttning jag gjort med mig själv. Jag hade aldrig klarat det utan din support. Jag vill verkligen varmt rekommendera dig och din underbara coaching". Vivi, marknadschef

"Det här trodde jag aldrig. Att det fanns så mycket inom mig som nu kommit fram, kan bara tacka för din professionella coaching och att jag är på väg mot något helt nytt". PP, verkstadschef

FÖRSTA SIDAN - OM MIG - COACHING - MINDFULNESS - SORGBEARBETNING - KURSER & FÖRELÄSNINGAR - KONTAKT
Copyright © All Rights Reserved ACA-Coaching


www.acacoaching.se

info@acacoaching.se


Besöksadress - Fasanvägen i Nykvarn och Luntmakargatan i Stockholm