Mindfulness

Mindfulness - Här och Nu i stunden

- för företag och privatpersoner -


Mindfulness är den enda formen av mental träning som är vetenskapligt forskningsbaserad och med mycket goda resultat. Med bara tio minuters träning om dagen omformas hjärnan och du blir bättre på att fokusera och får både mer gjort, samtidigt som du mår bättre. Med mindfulness är du med och styr ditt eget liv och kan lättare hitta balansen i livets upp- och nedgångar.


Må bra i vardagen

Mindfulness är ett mångtusenårigt levnads- och förhållningssätt där du tränar på att bli mer uppmärksam, mer medveten och mer medkännande både med dig själv och andra.


Du tränar din uppmärksamhet med hjälp av andningen och lär dig att lägga märke till när du tappar fokus för att då ta tillbaka uppmärksamheten där du vill ha den. Med kontinuerlig träning lär du dig att fokusera på det du vill under längre och längre stunder.


I vardagen blir du mer medveten om när du tappar fokus, om telefonen ringer till exempel, någon stör dig eller helt enkelt att dina egna tankar drar iväg. Då kan du enklare flytta tillbaka ditt fokus där du vill ha det. Du upptäcker också snabbt vad din kropp signalerar exempelvis vid stress och kan bryta det mönstret i tid genom att göra kloka val som får dig att må bra.


Mindfulness handlar också om att visa medkänsla och leva med ett mer öppet och nyfiket förhållningssätt där du ser fler perspektiv och inte är så snabb på att döma, vare sig dig själv eller andra.


Testa om mindfulness är något för dig

Gör ett enkelt test genom att svara på några frågor och se om mindfulness kan vara ditt nästa steg.

Gör testet direkt >>>- Att leva med mindfulness kan låta enkelt, men är något vi ständigt behöver träna på och som en klok person sa - det finns bara ett sätt för den som vill förstå - prova, du kommer att tacka dig själv.


 

Fem anledningar att träna mindfulness

  • Du minskar stress och oro och kommer lättare ner i varv
  • Du får mer gjort då du enklare kan hålla fokus och koncentration och distraheras inte lika lätt av det som sker omkring dig
  • Du lär dig att göra kloka val som du mår bra av ju bättre du lär känna dig själv på ett djupare plan
  • Du lär dig att hantera tankar och känslor och bryta gamla vanor
  • Du får bättre sömnForskning om mindfulness

Idag forskas det mycket om mindfulness och det är den enda mentala träningsformen som är foskingsbaserad.

Vad säger forskningen >>>


Kurser & föreläsningar

På bara åtta veckor kan du förbättra din livskvalitet väsentligt. Med Sveriges mest beprövade och forskningsbaserade mindfulnessprogram Här & Nu kommer du igång med träningen och börjar en resa som räcker hela livet - resan inåt. Titta närmare på mindfulnessprogrammen, du kan också boka en föreläsning när det passar dig eller ditt företag bäst.

Kurser & Föreläsningar >>>


Mer om Här & Nu-programmet

Programmet är det enda forskningsbaserade mindfulnessprogrammet och Sveriges mest beprövade.

Mer om Här & Nu-programmet >>>

 

Vill du veta mer

Har du frågor om mindfulness eller om du vill veta mer om kurser eller föreläsningar, fyll i dina kontaktuppgifter så hör jag av mig.  

Kontakta mig >>>