Mindfulness


Mindfulness - Här och Nu i stunden

- för företag och privatpersoner -


Mindfulness är den enda formen av mental träning som är vetenskapligt forskningsbaserad

och med mycket goda resultat. Med bara tio minuters träning om dagen omformas hjärnan, du minskar stress,

blir bättre på att fokusera och hitta balansen i livets upp- och nedgångar.Fem anledningar att träna mindfulness

  • Du lär dig att hantera och minska stress som också ger bättre sömn
  • Du använder dina resurser smartare genom att träna på att fokusera och distraheras inte lika lätt av det som sker omkring dig
  • Du blir mer medveten och lär känna dig själv och hur du reagerar på ett djupare plan som gör att du kan välja det du mår bra av
  • Du lär dig att se nya möjligheter och möta utmaningar med nytt förhållningssätt
  • Du lär dig att hantera tankar och känslor, bryta gamla vanor och blir vänligare både mot dig själv och andra.

Må bra i vardagen

Mindfulness är ett mångtusenårigt levnads- och förhållningssätt där du tränar på att bli mer uppmärksam, mer medveten och mer medkännande både med dig själv och andra.


Andningen är ditt redskap och du tränar på att fokusera på det du vill under längre och längre stunder.


Du blir också mer medveten och upptäcker snabbare vad din kropp signalerar exempelvis vid stress och kan bryta mönstret i tid genom att göra kloka val som får dig att må bra.


Mindfulness handlar också om att visa medkänsla och leva med ett mer öppet och nyfiket förhållningssätt där du ser fler perspektiv och inte är så snabb på att döma, dig själv och andra.


Läs forskningen om mindfulness.

Kurser & föreläsningar om mindfulness

På bara åtta veckor kan du förbättra din livskvalitet väsentligt. Med Sveriges mest beprövade och forskningsbaserade mindfulnessprogram Här & Nu kommer du igång med träningen och börjar en resa som räcker hela livet - resan inåt. Välj program som passar dig, du kan också boka en föreläsning när det passar dig eller ditt företag bäst.


Tänk på att du kan nyttja friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, då stresshan-

tering med mindfulness är en godkänd friskvårdsaktivitet.

A. Mindfulnesskurs med coaching, privat

Här möter du det bästa av två världar – forskningsbaserade mindfulness-programmet Här & Nu i kombination med coaching. Du blir mer medveten om dig själv och får med dig insikter och verktyg för att hantera utmaningar, förändra beteende och må bra här och nu.


Upplägg och pris:

8 ggr under 8 veckor, 80 min/gång, vid uppstart ca 90 min. Egen träning ca 20 min/dag mellan våra träffar med hjälp av material du får. Coachingen utgår helt från dina behov, både din mindfulnessträning men också din aktuella situation privat eller på jobbet, så att du kan omsätta dina nya kunskaper och insikter direkt. 6 400 kronor.


Kursstart: När du är redo - via telefon/digitalt, i Nykvarn eller Stockholm. 
C. Föreläsning - Starta din dag med ett leende

Ge dig själv och hela gruppen en fin start med den här frukostföreläsningen om mindfulness. Under cirka en timme får du veta mer om mindfulness och prova på olika övningar. Du startar lugnt och stilla och fortsätter sen din dag mera medveten, fokuserad, vänlig och med ett leende på läpparna.


Upplägg och pris:

Cirka 60 minuter. 5 000 kr/timme.


Eventuell kostnad för lokal, resor och logi tillkommer.


Föreläsningen är exklusiv för varje grupp och anpassas enligt önskemål och målgrupp. Deltagare som väljer att gå en fördjupningskurs i mindfulness efter föreläsningen, får rabatt på kursavgiften. 


B. Mindfulnesskurs, privat

Vi tränar enligt forskningsbaserade mindfulnessprogrammet Här & Nu, av doktor Ola Schenström. En kurs i mindfulness kan vara starten på ett nytt förhållningssätt till dig själv och livet med ökad livskvalitet och välbefinnande. Vi varvar övningar med teori, goda samtal, erfarenheter och observationer kring träningen. Du får också övningar som blir en naturlig del i vardagen och hjälper dig att bli mer uppmärksam. Ju mer medveten du blir om hur du reagerar och agerar i olika situationer, ju klokare val kan du göra för att leva ett gott liv här och nu.


Upplägg och pris:

8 ggr under 8 veckor, cirka 1,5-2 tim/gång. Egen träning ca 20 min/dag mellan våra träffar med hjälp av material du får. 3 900 kronor inkl material.


Kursstart: När du är redo - via telefon/digitalt eller i Nykvarn. 
D. Föreläsning - Är det möjligt att ha balans i vardagen?

Många lever med utmaningen att hitta balans mellan arbete och fritid och undran är självklar - är det ens möjligt? Under några timmar får du lära dig om mindfulness, stress och hur kroppen påverkas. Du får prova på olika övningar och får insikt i vad som händer i kropp och hjärna när du tränar mindfulness och varför det är så verksamt mot stress. När du går hem har du med dig många kloka insikter. 


Upplägg och pris:

Cirka 2 timmar, 10 000 kr.


Eventuell kostnad för lokal, resor och logi tillkommer.


Föreläsningen är exklusiv för varje grupp och anpassas enligt önskemål och målgrupp. Deltagare som väljer att gå en fördjupningskurs i mindfulness efter föreläsningen, får rabatt på kursavgiften.

Priserna är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Rabatt 10 procent när vi ses i Nykvarn eller via telefon/digitalt.

Du betalar i förskott, säg till om du vill dela upp betalningen, inga extra avgifter tillkommer.

Bokning/avbokningsinformation >>>

Ödmjuk och proffsig

Att leva med mindfulness kan låta enkelt, men är något vi ständigt behöver träna på - det finns bara ett sätt för den som vill förstå - anmäl dig till Agnetas mindfulnesskurs. Du möter ödmjukhet och proffsighet och kommer att lära dig massor om dig själv. Mindfulness är lite som ett vaccin - du klarar dig inte från allt - men du kommer igen så mycket fortare från tuffa påfrestningar. För med ett välbyggt rotsystem står du stadigare när det blåser hårt. Ti


FÖRSTA SIDAN            COACHING          MINDFULNESS          SORGBEARBETNING          OFFICIANT          OM MIG & KONTAKT
Copyright © All Rights Reserved ACA-Coaching


www.acacoaching.se

info@acacoaching.se


Besöksadress - Fasanvägen i Nykvarn och Luntmakargatan i Stockholm